Főoldal

kiemelt híreink

Utazók - Megjelenés! (2019. november 13.)

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy 3. albumunk, az "Utazók" November 27-től megvásárolható! A kiadónk honlapjáról már előrendelhető és megjelenés után, tőlünk is beszerezhető lesz korlátozott példányszámban.
Az album 14 dalt tartalmaz. Ezek közül 7 teljesen új dal lesz, de 7 dalt már ismerhettek a Youtube csatornánkról. Az album 69 percnyi játékidővel lát napvilágot és egyelőre csak CD-n fog megjelnni, majd jövő év elején digitális formában is. IDE kattintva elérhető a lemez megrendelő felülete és a teljes Tracklist.

Jön a 3. album! (2019. június 08.)

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!

 

Támogatás

Együttesünk 100%-ig önerőből, lemezkiadók, szponzorok és egyéb anyagi támogatók nélkül tartja fenn magát.

Amennyiben szeretnéd, hogy ez még nagyon sokáig így maradjon, támogass minket!

IDE kattintva a paypal profilunkon keresztül megteheted, hogy egy tetszőleges összeget eljuttass hozzánk, amit együttesünk életben tartására fogunk fordítani.

Előre is köszönjük, hogy TE is hozzájárulsz, hogy még sokáig élhessük az álmunkat!

Baráti üdvözlettel:
Niki és Grag