Főoldal

kiemelt híreink

Az év férfija 2013 (2014. január 27.)

Szavazz Grag-re a a Vas Népe napilap "Év férfija 2013" versenyén, hogy ezzel is népszerűsítsük a Plazmabeat-et. IDE kattintva adhatod le a voksodat. A szavazás 2014 február 7-én, 9 órakor zárul le és minden nap leadható 1-1 szavazat. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki, úgyhogy hajrá! Asbóth M. Gergőt keressétek, 20-as sorszámmal.

Boldog új évet! (2014. január 01.)

Sikeresnek könyvelhetjük el a 2013-as évet, hiszen több olyan esemény is történt, amire büszkék lehetünk: Márciusban jelent meg a Remixkaleidoszkóp c. remixalbumunk, amely óriási energiákat emésztett fel, hiszen 20 remixet, 16 zenész munkáját kellett összefésülnünk. Ez után, amolyan pihenésképpen az év elejét kissé visszavonulva, dalok írásával töltöttük. Ezt követte júniusban a Békéscsabai fellépésünk, amely szintén egy mérföldő együttesünk életében, hiszen eddig csak Szombathelyen álltunk színpadra. Júliusban két új dalt is bemutattunk, amely egy saját single (Ráncok) és egy feldolgozás volt (Ákos - Keresem az utam). Augusztusban egy videóklipet is készítettünk, amely már a második klipünk! Idén is több zenei lap írt rólunk elismerően, többet közt az ország legnagyobb zenei weboldala, a zene.hu is és emellett nyomtatott sajtóban is felbukkantunk Vas megye napilapjában, a Vas Népében. Az évet két fellépéssel zártuk, hiszen novemberben Szombathelyen és végre Budapesten is színpadra álltunk, az ország legnagyobb nevű Depeche Mode klubjában, a 101 klubban!

Elégedetten nézünk vissza az elmúlt évre, hiszen úgy tapasztaljuk, hogy minden kis erőfeszítésünk megtérül, hiszen folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket Tőletek, hogy van értelme csinálni! Köszönjük mindenkinek az egész éves figyelmét, a lelkesítést és mindenféle támogatást! Mi 2014-ben is itt leszünk és próbáljuk ezt az évet is legalább ennyire aktívan és sikeresen zárni, mint az előző felsorolásban a 2013-as évben! Sikeres, boldog új évet kívánunk minden kedves barátunknak! Grag & Niki

Letöltések

Zenék

Plazmabeat - Keresem az utam 2013 Plazmabeat - Keresem az utam 2013
2013 / Átdolgozás
Szerzői kiadás

KATTINTS IDE A LETÖLTÉSHEZ
[file típus: application/zip, méret: 6.6 Mb]

Plazmabeat - Ráncok Plazmabeat - Ráncok
2013 / Single
Szerzői kiadás

KATTINTS IDE A LETÖLTÉSHEZ
[file típus: application/zip, méret: 39.2 Mb]

Plazmabeat - Remixkaleidoszkóp Plazmabeat - Remixkaleidoszkóp
2013 / Dupla LP
Szerzői kiadás

KATTINTS IDE A LETÖLTÉSHEZ
[file típus: application/zip, méret: 178 Mb]

Plazmabeat - Életkaleidoszkóp Plazmabeat - Életkaleidoszkóp
2012 / LP
Szerzői kiadás

KATTINTS IDE A LETÖLTÉSHEZ
[file típus: application/zip, méret: 116 Mb]

Plazmabeat - Szárnyas fejvadász 2012 Plazmabeat - Szárnyas fejvadász 2012
2012 / Átdolgozás
Szerzői kiadás

KATTINTS IDE A LETÖLTÉSHEZ
[file típus: application/rar, méret: 9.40 Mb]

Plazmabeat - Új élet Plazmabeat - Új élet
2011 / Ep
Szerzői kiadás

KATTINTS IDE A LETÖLTÉSHEZ
[file típus: application/zip, méret: 54.7 Mb]

Csengőhangok

Sajtóanyag

PARTNEREINK: Grag Velvet 5-let Design zene.hu USA V8