Főoldal

kiemelt híreink

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Új klip a láthatáron - #mintalegelején... (2018. július 11.)

Szombaton 2018. 07. 14-én új klippel jelentkezünk, ami már a 7. videóklipünk lesz. Igyekeztünk minden eddigi videónknál valami újat hozni a korábbiakhoz képest és ez most is így lesz! Az új klipet 100%-ban privát felvételekből ollóztuk össze, amit azt jelenti, hogy semmi nem lett előre eltervezve, megrendezve, sem a helyszínek, sem a ruhák, a film minden kockáját az élet írta. "Egyszerű" életképeket vágtunk össze nektek, ezzel garantálva, hogy egy számotokra teljesen új arcunkat mutassuk be. A dal könnyed, amolyan nyári szinti-pop stílusban íródott, ami így az idei nyár felénél reméljük üdítően fog hatni rátok. Ami még érdekesség és amire büszkék is vagyunk, hogy a videó nulla költségvetéssel készült, azaz a felvételek elkészítésén túl, a vágást és minden egyéb utómunkát is mi magunk végeztünk el - most először. A videóról kedvcsinálóként egy előzetest is készítettünk, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Hírek

Keresem a szavakat - Az új klip! (2014. augusztus 06.)

Leforgattuk legújabb videóklipünket, amely a "Keresem a szavakat" című új számunkhoz készült. A videó és a dal is egy tőlünk meglepő újszerű formát kapott ill. fog kapni. A megjelenés még kicsit várat magára, hiszen a vágás és az utómunkák még tartanak, de talán már ez is jó hír, hogy továbbra sem álltunk le egy percre sem és hamarosan új és izgalmas Plazmabeat megjelenések várhatóak a közeljövőben!Újabb Plazmabeat remix megjelenés (2014. május 26.)

Korábban már tettünk említést egy hamarosan megjelenő remixünkről, amit az orosz Omnimar együttesnek készítettünk.
A kislemez a "Synthme" internetes label cimkéje alatt jelent meg és digitális formátumban már elérhető.
A lemez érdekessége ill. koncepciója az volt, hogy több ország képviselje magát remixerek tekintetében és ennek tükrében mi képviseljük Magyarországot az albumon. Rajtunk kívűl még Német, Cseh és Orosz remixek kaptak rajt helyet. Ez azért is öröm számunkra, hogy egészen Oroszországig elért a (jó) hírünk.
IDE kattintva a remix online hallgatható!
Jó szórakozást!Az év férfija 2013 (2014. január 27.)

Szavazz Grag-re a a Vas Népe napilap "Év férfija 2013" versenyén, hogy ezzel is népszerűsítsük a Plazmabeat-et. IDE kattintva adhatod le a voksodat. A szavazás 2014 február 7-én, 9 órakor zárul le és minden nap leadható 1-1 szavazat. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki, úgyhogy hajrá! Asbóth M. Gergőt keressétek, 20-as sorszámmal.Boldog új évet! (2014. január 01.)

Sikeresnek könyvelhetjük el a 2013-as évet, hiszen több olyan esemény is történt, amire büszkék lehetünk: Márciusban jelent meg a Remixkaleidoszkóp c. remixalbumunk, amely óriási energiákat emésztett fel, hiszen 20 remixet, 16 zenész munkáját kellett összefésülnünk. Ez után, amolyan pihenésképpen az év elejét kissé visszavonulva, dalok írásával töltöttük. Ezt követte júniusban a Békéscsabai fellépésünk, amely szintén egy mérföldő együttesünk életében, hiszen eddig csak Szombathelyen álltunk színpadra. Júliusban két új dalt is bemutattunk, amely egy saját single (Ráncok) és egy feldolgozás volt (Ákos - Keresem az utam). Augusztusban egy videóklipet is készítettünk, amely már a második klipünk! Idén is több zenei lap írt rólunk elismerően, többet közt az ország legnagyobb zenei weboldala, a zene.hu is és emellett nyomtatott sajtóban is felbukkantunk Vas megye napilapjában, a Vas Népében. Az évet két fellépéssel zártuk, hiszen novemberben Szombathelyen és végre Budapesten is színpadra álltunk, az ország legnagyobb nevű Depeche Mode klubjában, a 101 klubban!

Elégedetten nézünk vissza az elmúlt évre, hiszen úgy tapasztaljuk, hogy minden kis erőfeszítésünk megtérül, hiszen folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket Tőletek, hogy van értelme csinálni! Köszönjük mindenkinek az egész éves figyelmét, a lelkesítést és mindenféle támogatást! Mi 2014-ben is itt leszünk és próbáljuk ezt az évet is legalább ennyire aktívan és sikeresen zárni, mint az előző felsorolásban a 2013-as évben! Sikeres, boldog új évet kívánunk minden kedves barátunknak! Grag & Niki"A pillanat ihlette" - A Vas Népe napilapban (2013. október 10.)

A mai napon egy terjedelmes cikk jelent meg rólunk Vas megye kiemelkedő napilapjában, a Vas Népében ill. ennek online változatában. Az internetes tartalom IDE kattintva, a napilapban megjelent nyomtatott cikk IDE kattintva a facebook profilunkban olvasható. Kellemes olvasgatást!

További oldalak

Előző 6 7 8 9 10 11 12 Következő