Főoldal

kiemelt híreink

Jön a 3. album! (2019. június 08.)

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!

 

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Hírek

Keresem a szavakat - Előzetes / Trailer (2014. szeptember 27.)

Elkészült legújabb videóklipünk, amelyet 2014. október 04-én (egy hét múlva) fogunk bemutatni. Addig is készítettünk nektek egy kis előzetest, hogy még a bemutató előtt rá tudjatok hangolódni. IDE kattintva megnézhetitek az előzetest, ITT pedig a Facebook eseményhez csatlakozhattok! Jó szórakozást!Keresem a szavakat - Az új klip! (2014. augusztus 06.)

Leforgattuk legújabb videóklipünket, amely a "Keresem a szavakat" című új számunkhoz készült. A videó és a dal is egy tőlünk meglepő újszerű formát kapott ill. fog kapni. A megjelenés még kicsit várat magára, hiszen a vágás és az utómunkák még tartanak, de talán már ez is jó hír, hogy továbbra sem álltunk le egy percre sem és hamarosan új és izgalmas Plazmabeat megjelenések várhatóak a közeljövőben!Újabb Plazmabeat remix megjelenés (2014. május 26.)

Korábban már tettünk említést egy hamarosan megjelenő remixünkről, amit az orosz Omnimar együttesnek készítettünk.
A kislemez a "Synthme" internetes label cimkéje alatt jelent meg és digitális formátumban már elérhető.
A lemez érdekessége ill. koncepciója az volt, hogy több ország képviselje magát remixerek tekintetében és ennek tükrében mi képviseljük Magyarországot az albumon. Rajtunk kívűl még Német, Cseh és Orosz remixek kaptak rajt helyet. Ez azért is öröm számunkra, hogy egészen Oroszországig elért a (jó) hírünk.
IDE kattintva a remix online hallgatható!
Jó szórakozást!Az év férfija 2013 (2014. január 27.)

Szavazz Grag-re a a Vas Népe napilap "Év férfija 2013" versenyén, hogy ezzel is népszerűsítsük a Plazmabeat-et. IDE kattintva adhatod le a voksodat. A szavazás 2014 február 7-én, 9 órakor zárul le és minden nap leadható 1-1 szavazat. A szavazók között értékes nyereményeket sorsolnak ki, úgyhogy hajrá! Asbóth M. Gergőt keressétek, 20-as sorszámmal.Boldog új évet! (2014. január 01.)

Sikeresnek könyvelhetjük el a 2013-as évet, hiszen több olyan esemény is történt, amire büszkék lehetünk: Márciusban jelent meg a Remixkaleidoszkóp c. remixalbumunk, amely óriási energiákat emésztett fel, hiszen 20 remixet, 16 zenész munkáját kellett összefésülnünk. Ez után, amolyan pihenésképpen az év elejét kissé visszavonulva, dalok írásával töltöttük. Ezt követte júniusban a Békéscsabai fellépésünk, amely szintén egy mérföldő együttesünk életében, hiszen eddig csak Szombathelyen álltunk színpadra. Júliusban két új dalt is bemutattunk, amely egy saját single (Ráncok) és egy feldolgozás volt (Ákos - Keresem az utam). Augusztusban egy videóklipet is készítettünk, amely már a második klipünk! Idén is több zenei lap írt rólunk elismerően, többet közt az ország legnagyobb zenei weboldala, a zene.hu is és emellett nyomtatott sajtóban is felbukkantunk Vas megye napilapjában, a Vas Népében. Az évet két fellépéssel zártuk, hiszen novemberben Szombathelyen és végre Budapesten is színpadra álltunk, az ország legnagyobb nevű Depeche Mode klubjában, a 101 klubban!

Elégedetten nézünk vissza az elmúlt évre, hiszen úgy tapasztaljuk, hogy minden kis erőfeszítésünk megtérül, hiszen folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket Tőletek, hogy van értelme csinálni! Köszönjük mindenkinek az egész éves figyelmét, a lelkesítést és mindenféle támogatást! Mi 2014-ben is itt leszünk és próbáljuk ezt az évet is legalább ennyire aktívan és sikeresen zárni, mint az előző felsorolásban a 2013-as évben! Sikeres, boldog új évet kívánunk minden kedves barátunknak! Grag & Niki

További oldalak

Előző 6 7 8 9 10 11 12 Következő