Főoldal

kiemelt híreink

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Új klip a láthatáron - #mintalegelején... (2018. július 11.)

Szombaton 2018. 07. 14-én új klippel jelentkezünk, ami már a 7. videóklipünk lesz. Igyekeztünk minden eddigi videónknál valami újat hozni a korábbiakhoz képest és ez most is így lesz! Az új klipet 100%-ban privát felvételekből ollóztuk össze, amit azt jelenti, hogy semmi nem lett előre eltervezve, megrendezve, sem a helyszínek, sem a ruhák, a film minden kockáját az élet írta. "Egyszerű" életképeket vágtunk össze nektek, ezzel garantálva, hogy egy számotokra teljesen új arcunkat mutassuk be. A dal könnyed, amolyan nyári szinti-pop stílusban íródott, ami így az idei nyár felénél reméljük üdítően fog hatni rátok. Ami még érdekesség és amire büszkék is vagyunk, hogy a videó nulla költségvetéssel készült, azaz a felvételek elkészítésén túl, a vágást és minden egyéb utómunkát is mi magunk végeztünk el - most először. A videóról kedvcsinálóként egy előzetest is készítettünk, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Hírek

"Bájos hang, érzéki dal, csodás klip" - Cikk a zene.hu-n (2014. október 10.)

Az ország legolvasottabb zenei lapjának a főoldalán landoltunk: "Bájos hang, érzéki dal, csodás klip". IDE kattintva elolvashatjátok a cikket! Köszönet Geösel Krisztinának a remek sorokért!Riport a Nyugat Rádió 88.4-en! (2014. október 09.)

2014. 10. 10.-én 17:00 h-kor (pénteken) a Nyugat rádió-ban vendégeskedtünk Farkas Bazsinál és kibeszéltük az új klipünk kulisszatitkait. A beszélgetés IDE kattintva hallgatható!

 Keresem a szavakat! Az új klip! (2014. október 04.)

Ígéretünkhöz híven, íme az első 2014-es Plazmabeat dal, a "Keresem a szavakat", amelyet videóklip formájában teszünk nyilvánossá. Hatalmas köszönet a klip rendezőjőnek, operatőrének és vágójának, azaz Riba Máriónak, aki létrehozta ezt a csodát és megálmodta a mi álmunk másik felét és megalkotta a zenénkhez a képi világot. IDE kattintva máris nézhetitek! Jó szórakozást!Az új arculat 2014. (2014. október 03.)

Kicsit átszabtuk a honlapunkat, ahogy eddig minden komolyabb megjelenésünknél tettük. Reméljük az új szín elnyeri tetszésetek. Az új fotókat Riba Márió barátunknak köszönhetjük, aki a korábbi és az új videóklipünket is készítette. Holnap pedig klippremier! Ne menjetek messzire!Keresem a szavakat - Előzetes / Trailer (2014. szeptember 27.)

Elkészült legújabb videóklipünk, amelyet 2014. október 04-én (egy hét múlva) fogunk bemutatni. Addig is készítettünk nektek egy kis előzetest, hogy még a bemutató előtt rá tudjatok hangolódni. IDE kattintva megnézhetitek az előzetest, ITT pedig a Facebook eseményhez csatlakozhattok! Jó szórakozást!

További oldalak

Előző 5 6 7 8 9 10 11 Következő