Főoldal

kiemelt híreink

Jön a 3. album! (2019. június 08.)

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!

 

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Hírek

Plazmabeat a TVD1 zenei csatornán! (2014. október 13.)

Jó hír, hogy az új klipünk már látható a UPC hálózatán fogható új zene tv-ben, a TVD1 csatornáján. IDE kattintva kedvelhetitek a TVD1 facebook oldalát!"Bájos hang, érzéki dal, csodás klip" - Cikk a zene.hu-n (2014. október 10.)

Az ország legolvasottabb zenei lapjának a főoldalán landoltunk: "Bájos hang, érzéki dal, csodás klip". IDE kattintva elolvashatjátok a cikket! Köszönet Geösel Krisztinának a remek sorokért!Riport a Nyugat Rádió 88.4-en! (2014. október 09.)

2014. 10. 10.-én 17:00 h-kor (pénteken) a Nyugat rádió-ban vendégeskedtünk Farkas Bazsinál és kibeszéltük az új klipünk kulisszatitkait. A beszélgetés IDE kattintva hallgatható!

 Keresem a szavakat! Az új klip! (2014. október 04.)

Ígéretünkhöz híven, íme az első 2014-es Plazmabeat dal, a "Keresem a szavakat", amelyet videóklip formájában teszünk nyilvánossá. Hatalmas köszönet a klip rendezőjőnek, operatőrének és vágójának, azaz Riba Máriónak, aki létrehozta ezt a csodát és megálmodta a mi álmunk másik felét és megalkotta a zenénkhez a képi világot. IDE kattintva máris nézhetitek! Jó szórakozást!Az új arculat 2014. (2014. október 03.)

Kicsit átszabtuk a honlapunkat, ahogy eddig minden komolyabb megjelenésünknél tettük. Reméljük az új szín elnyeri tetszésetek. Az új fotókat Riba Márió barátunknak köszönhetjük, aki a korábbi és az új videóklipünket is készítette. Holnap pedig klippremier! Ne menjetek messzire!

További oldalak

Előző 5 6 7 8 9 10 11 Következő