Főoldal

kiemelt híreink

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Új klip a láthatáron - #mintalegelején... (2018. július 11.)

Szombaton 2018. 07. 14-én új klippel jelentkezünk, ami már a 7. videóklipünk lesz. Igyekeztünk minden eddigi videónknál valami újat hozni a korábbiakhoz képest és ez most is így lesz! Az új klipet 100%-ban privát felvételekből ollóztuk össze, amit azt jelenti, hogy semmi nem lett előre eltervezve, megrendezve, sem a helyszínek, sem a ruhák, a film minden kockáját az élet írta. "Egyszerű" életképeket vágtunk össze nektek, ezzel garantálva, hogy egy számotokra teljesen új arcunkat mutassuk be. A dal könnyed, amolyan nyári szinti-pop stílusban íródott, ami így az idei nyár felénél reméljük üdítően fog hatni rátok. Ami még érdekesség és amire büszkék is vagyunk, hogy a videó nulla költségvetéssel készült, azaz a felvételek elkészítésén túl, a vágást és minden egyéb utómunkát is mi magunk végeztünk el - most először. A videóról kedvcsinálóként egy előzetest is készítettünk, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Hírek

Dalpremier a Nyugat Rádió 88.4-en (2014. december 01.)

2014. 12.01-én a Nyugat Rádió 88.4 "Helyi Erők" című műsorában voltunk hallhatóak. Többek közt bemutattunk néhány számot a "Kábítószerelem" című új albumunkról, beszélgettünk a dalok írásának körülményeiről és beszámoltunk arról is, hogy milyen kapukat nyitott meg nekünk a "Keresem a szavakat" című számunk. A beszélgetés IDE kattintva már a youtube-on is meghallgatható!Kábítószerelem - Az új album! (2014. november 17.)

Elkészült az új albumunk, amelyből egy kis ízelítőt hallhattok, ha IDE kattintatok! A videó az album megjelenése mellett, még további három dátumot is feltár, amely decemberben lesz aktuális! Már csak emiatt is érdemes végig nézni ill. hallgatni! Jó szórakozást!A Vas Népe is írt rólunk! (2014. október 18.)

Tegnap a Vas megye vezető napilapjában a Vas Népe hasábjain egy rövid, de annál fontosabb infókat tartalmazó kis cikk jelent meg rólunk. IDE kattintva elolvashatjátok!A Nyugat.hu-n is ott vagyunk! (2014. október 15.)

Fent vagyunk a legnagyobb vasi hírportálon, a nyugat.hu-n is! IDE kattintva elolvashatjátok!Plazmabeat a TVD1 zenei csatornán! (2014. október 13.)

Jó hír, hogy az új klipünk már látható a UPC hálózatán fogható új zene tv-ben, a TVD1 csatornáján. IDE kattintva kedvelhetitek a TVD1 facebook oldalát!

További oldalak

Előző 4 5 6 7 8 9 10 Következő