Főoldal

kiemelt híreink

Hungarian Synthpop Allstars (2020. március 14.)

Már előrendelhető az első Hungarian Synthpop Allstars CD - válogatásalbum, amelynek mi voltunk az ötletgazdái és részben producerei is. A kiaványon 19, eddig még be nem mutatott új dal és remix kapott helyet, amelyet kizárólag magyar szintipop zenekarok hoztak létre. Természetesen mi is készítettünk rá egy dalt, amely a "Mától holtomiglan" címet kapta. A lemez március 31-én jelenik meg hivatalosan, amelyet kiadónk honlapjáról IDE kattintva érhettek el, vagy a legnagyobb német synthpop/electro zenei webáruház, a poponaut.de oldaláról is, IDE kattintva. A kiadvány digitális formában is elérhető lesz, de erre még egy kicsit várni kell. Ennek a felülete IDE kattintva lesz majd elérhető. Hajrá Hungarian Synthpop Allstars!

Utazók - Megjelenés! (2019. november 13.)

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy 3. albumunk, az "Utazók" November 27-től megvásárolható! A kiadónk honlapjáról már előrendelhető és megjelenés után, tőlünk is beszerezhető lesz korlátozott példányszámban.
Az album 14 dalt tartalmaz. Ezek közül 7 teljesen új dal lesz, de 7 dalt már ismerhettek a Youtube csatornánkról. Az album 69 percnyi játékidővel lát napvilágot és egyelőre csak CD-n fog megjelnni, majd jövő év elején digitális formában is. IDE kattintva elérhető a lemez megrendelő felülete és a teljes Tracklist.

Hírek

"Argentínában is hódít a magyar csapat!" (2015. február 11.)

"Soha nem hallottam még zenét ezen a gyönyörű nyelven, szebb mint a német, legalábbis a fonetikus zenét illetően, amit majdnem 10 különféle nyelven hallottam, de ez az első alkalom, hogy ezen a nyelven." Lemezkritika egyenesen Argentinából, amelyet a zene.hu tett közzé! IDE kattintva elolvashatod a cikket a zene.hu tolmácsolásában, ITT pedig az eredeti cikket találod. Jó szórakozást!Plazmabeat & WM Music Distribution (2015. február 02.)

Leszerződtünk az ország legnívósabb digitális terjesztő cégéhez, a WM Music Distribution-höz. Ez azt jelenti, hogy mostantól több mint 150 legális, a világ legnívósabb letöltő oldalairól is elérhetőek az eddig megjelent albumaink! Ezek fizetős oldalak, így aki egy kicsit szeretne támogatni minket, az pár száz forintért letöltheti őket.
Nem kell aggódni, hiszen egy ideig még biztosan elérhetőek lesznek a honlapunkról is - teljesen ingyen - úgyhogy aki még nem töltötte le őket, pótolhatja!
Ez a cég terjeszti terjeszti többek közt a Punanny Massif, Tankcsapda, Oláh Gergő vagy éppen a P. Mobil friss kiadványait is.
Így kijelenthetjük, hogy felkerültünk a legnagyobbak közé a digitális polcokra!
IDE kattintva megnézhetitek, hogy ez a gyakorlatban milyen az itunes-on.Plazmabeat a világ legnagyobbjai közt! (2015. február 02.)

Egy orosz illetőségű szinti-pop zenei oldal összegyűjtötte a világ számos országában működő szinti-pop, electro-pop és hasonló műfajú zenészek, előadók karácsonyi vagy újévi jókívánságaikat, amelyek különböző közösségi oldalakon lettek publikálva, fotó, montázs vagy videó formájában. Az skála elég széles, hiszen USA, Németország, Dánia, Spanyolország, Svédország, Kanada, Egyesült Királyság, Norvégia, Szlovénia, Belgium és Ausztrália is szerepel rajta. Az előadók sora is nívós. Olyan előadók szerepelnek rajt, mint az Alphaville, Camouflage, Covenant, De/Vision, Depeche Mode, Duran Duran, Laibach, Leather Strip, Mesh, Pakt, Paul Van Dyk, Karl Bartos vagy épp az Erasure.
Miért érdekes, örömmel teli és egyben vicces is ez a cikk? Mert mi vagyunk, azaz a Plazmabeat az egyetlen magyar előadó a listán! Ki gondolta volna, hogy egy mikulás sapkás képnek is megvan a maga küldetése! IDE kattintva megnézheted te is!Engedélyt kért egy rajongó a koncertlátogatáshoz! (2015. január 04.)

A minap post-oltunk egy képet a facebook oldalunkra, amely mellett nem tudott elmenni a zene.hu sem és egy cikket írtak róla. Tény, hogy nem mindennapi dolgot közöltünk. Kattints IDE, hogy megnézd a képet, majd IDE, hogy elolvasd a cikket! Jó szórakozást!Fővárosi időutazás - a Vas Népében (2015. január 03.)

Nagyon kellemes meglepetés ért minket rögtön az év első napjaiban. Egy cikk jelent meg rólunk a Vas Népe hasábjain, amiről senki nem szólt nekünk, így tényleg az újság lapozgatása közben vettük észre magunkat! Akit érdekel a cikk, IDE kattintva elolvashatja - a Facebook-ra ugorva.

További oldalak

Előző 3 4 5 6 7 8 9 Következő