Főoldal

kiemelt híreink

Utazók - Megjelenés! (2019. november 13.)

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy 3. albumunk, az "Utazók" November 27-től megvásárolható! A kiadónk honlapjáról már előrendelhető és megjelenés után, tőlünk is beszerezhető lesz korlátozott példányszámban.
Az album 14 dalt tartalmaz. Ezek közül 7 teljesen új dal lesz, de 7 dalt már ismerhettek a Youtube csatornánkról. Az album 69 percnyi játékidővel lát napvilágot és egyelőre csak CD-n fog megjelnni, majd jövő év elején digitális formában is. IDE kattintva elérhető a lemez megrendelő felülete és a teljes Tracklist.

Jön a 3. album! (2019. június 08.)

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!

 

Hírek

Plazmabeat & WM Music Distribution (2015. február 02.)

Leszerződtünk az ország legnívósabb digitális terjesztő cégéhez, a WM Music Distribution-höz. Ez azt jelenti, hogy mostantól több mint 150 legális, a világ legnívósabb letöltő oldalairól is elérhetőek az eddig megjelent albumaink! Ezek fizetős oldalak, így aki egy kicsit szeretne támogatni minket, az pár száz forintért letöltheti őket.
Nem kell aggódni, hiszen egy ideig még biztosan elérhetőek lesznek a honlapunkról is - teljesen ingyen - úgyhogy aki még nem töltötte le őket, pótolhatja!
Ez a cég terjeszti terjeszti többek közt a Punanny Massif, Tankcsapda, Oláh Gergő vagy éppen a P. Mobil friss kiadványait is.
Így kijelenthetjük, hogy felkerültünk a legnagyobbak közé a digitális polcokra!
IDE kattintva megnézhetitek, hogy ez a gyakorlatban milyen az itunes-on.Plazmabeat a világ legnagyobbjai közt! (2015. február 02.)

Egy orosz illetőségű szinti-pop zenei oldal összegyűjtötte a világ számos országában működő szinti-pop, electro-pop és hasonló műfajú zenészek, előadók karácsonyi vagy újévi jókívánságaikat, amelyek különböző közösségi oldalakon lettek publikálva, fotó, montázs vagy videó formájában. Az skála elég széles, hiszen USA, Németország, Dánia, Spanyolország, Svédország, Kanada, Egyesült Királyság, Norvégia, Szlovénia, Belgium és Ausztrália is szerepel rajta. Az előadók sora is nívós. Olyan előadók szerepelnek rajt, mint az Alphaville, Camouflage, Covenant, De/Vision, Depeche Mode, Duran Duran, Laibach, Leather Strip, Mesh, Pakt, Paul Van Dyk, Karl Bartos vagy épp az Erasure.
Miért érdekes, örömmel teli és egyben vicces is ez a cikk? Mert mi vagyunk, azaz a Plazmabeat az egyetlen magyar előadó a listán! Ki gondolta volna, hogy egy mikulás sapkás képnek is megvan a maga küldetése! IDE kattintva megnézheted te is!Engedélyt kért egy rajongó a koncertlátogatáshoz! (2015. január 04.)

A minap post-oltunk egy képet a facebook oldalunkra, amely mellett nem tudott elmenni a zene.hu sem és egy cikket írtak róla. Tény, hogy nem mindennapi dolgot közöltünk. Kattints IDE, hogy megnézd a képet, majd IDE, hogy elolvasd a cikket! Jó szórakozást!Fővárosi időutazás - a Vas Népében (2015. január 03.)

Nagyon kellemes meglepetés ért minket rögtön az év első napjaiban. Egy cikk jelent meg rólunk a Vas Népe hasábjain, amiről senki nem szólt nekünk, így tényleg az újság lapozgatása közben vettük észre magunkat! Akit érdekel a cikk, IDE kattintva elolvashatja - a Facebook-ra ugorva.Albumkritika a zene.hu-n! (2014. december 17.)

Egy kis kedvcsináló az új albumról! Albumkritika a zene.hu-n, az ország legnívósabb zene portálján! Kattints IDE a cikkhez!

További oldalak

Előző 3 4 5 6 7 8 9 Következő