Főoldal

kiemelt híreink

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Új klip a láthatáron - #mintalegelején... (2018. július 11.)

Szombaton 2018. 07. 14-én új klippel jelentkezünk, ami már a 7. videóklipünk lesz. Igyekeztünk minden eddigi videónknál valami újat hozni a korábbiakhoz képest és ez most is így lesz! Az új klipet 100%-ban privát felvételekből ollóztuk össze, amit azt jelenti, hogy semmi nem lett előre eltervezve, megrendezve, sem a helyszínek, sem a ruhák, a film minden kockáját az élet írta. "Egyszerű" életképeket vágtunk össze nektek, ezzel garantálva, hogy egy számotokra teljesen új arcunkat mutassuk be. A dal könnyed, amolyan nyári szinti-pop stílusban íródott, ami így az idei nyár felénél reméljük üdítően fog hatni rátok. Ami még érdekesség és amire büszkék is vagyunk, hogy a videó nulla költségvetéssel készült, azaz a felvételek elkészítésén túl, a vágást és minden egyéb utómunkát is mi magunk végeztünk el - most először. A videóról kedvcsinálóként egy előzetest is készítettünk, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Hírek

Engedélyt kért egy rajongó a koncertlátogatáshoz! (2015. január 04.)

A minap post-oltunk egy képet a facebook oldalunkra, amely mellett nem tudott elmenni a zene.hu sem és egy cikket írtak róla. Tény, hogy nem mindennapi dolgot közöltünk. Kattints IDE, hogy megnézd a képet, majd IDE, hogy elolvasd a cikket! Jó szórakozást!Fővárosi időutazás - a Vas Népében (2015. január 03.)

Nagyon kellemes meglepetés ért minket rögtön az év első napjaiban. Egy cikk jelent meg rólunk a Vas Népe hasábjain, amiről senki nem szólt nekünk, így tényleg az újság lapozgatása közben vettük észre magunkat! Akit érdekel a cikk, IDE kattintva elolvashatja - a Facebook-ra ugorva.Albumkritika a zene.hu-n! (2014. december 17.)

Egy kis kedvcsináló az új albumról! Albumkritika a zene.hu-n, az ország legnívósabb zene portálján! Kattints IDE a cikkhez!"Szintipopkultúra" (2014. december 15.)

A mai napon a szombathelyi "szintipopkultúráról" szóló cikkben írtak rólunk a Vas Népe napilapban és a Vas Népe Online-on. Az újság cikk ITT, az online változat IDE kattintva olvasható.Kábítószerelem, a 2. album! Megjelent és letölthető! (2014. december 06.)

A sok beharangozó hír után, végre elkészültünk! Ismét két év kemény munkáját adjuk át nektek! Reméljük mindenki azt kapja, amire várt és boldog perceket tudunk vele okozni. Fogadjátok sok szeretettel a "Kábítószerelem" című  új albumunkat, amely elérhető a letöltések menüből vagy IDE kattintva közvetlenül is letölthető!
Jó szórakozást kívánunk!

További oldalak

Előző 3 4 5 6 7 8 9 Következő