Főoldal

kiemelt híreink

Hungarian Synthpop Allstars (2020. március 14.)

Már előrendelhető az első Hungarian Synthpop Allstars CD - válogatásalbum, amelynek mi voltunk az ötletgazdái és részben producerei is. A kiaványon 19, eddig még be nem mutatott új dal és remix kapott helyet, amelyet kizárólag magyar szintipop zenekarok hoztak létre. Természetesen mi is készítettünk rá egy dalt, amely a "Mától holtomiglan" címet kapta. A lemez március 31-én jelenik meg hivatalosan, amelyet kiadónk honlapjáról IDE kattintva érhettek el, vagy a legnagyobb német synthpop/electro zenei webáruház, a poponaut.de oldaláról is, IDE kattintva. A kiadvány digitális formában is elérhető lesz, de erre még egy kicsit várni kell. Ennek a felülete IDE kattintva lesz majd elérhető. Hajrá Hungarian Synthpop Allstars!

Utazók - Megjelenés! (2019. november 13.)

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy 3. albumunk, az "Utazók" November 27-től megvásárolható! A kiadónk honlapjáról már előrendelhető és megjelenés után, tőlünk is beszerezhető lesz korlátozott példányszámban.
Az album 14 dalt tartalmaz. Ezek közül 7 teljesen új dal lesz, de 7 dalt már ismerhettek a Youtube csatornánkról. Az album 69 percnyi játékidővel lát napvilágot és egyelőre csak CD-n fog megjelnni, majd jövő év elején digitális formában is. IDE kattintva elérhető a lemez megrendelő felülete és a teljes Tracklist.

Hírek

"A Plazmabeat megcsinálta" - Cikk a zene.hu-n (2015. június 29.)

A kedvenc zenei lapunk, ami mellesleg a legnívósabb is, beszámolt az új CD-nk megjelenéséről! Kattints IDE és olvasd el a velünk készült riportot a zene.hu oldalán!Megjelentünk CD-n! (2015. június 23.)

Örömmel tudatjuk veletek, hogy megjelent és már rendelhető első hivatalosan is kiadott CD-nk! A lemez korlátozott példányszámban tőlünk is megrendelhető, vagy egyenesen IDE kattintva, a kiadónk honlapjáról. IDE kattintva a Facebook oldalunkon egy kicsit jobban részletezzük a rendelés menetét és egy képet is láthattok a kiadványról. Mi nagyon boldogok vagyunk, reméljük Ti is!"CD-n a vasi duó négy éve" - Cikk a Vas Népében (2015. május 29.)

A mai napon, a kedvenc vasi napilapunk, a Vas Népe is beszámolt a hamarosan megjelenő CD kiadványunkról! A cikk IDE kattintva elolvasható a facebook oldalunkon. Köszönjük Vas Népe!

 Plazmapop / Selection 2011-2015 (2015. május 20.)

Sokat kellett várnunk, dolgoznunk és küzdenünk, hogy ez a pillanat eljöjjön, de megérte! Hamarosan megjelenik az orosz-magyar Advoxya Records jóvoltából az első hivatalos Plazmabeat kiadvány - CD-n!
A "Plazmapop Selection 2011-2015' egy válogatás, vagy "Best of" album, amely az elmúlt évek legjobb 15 Plazmabeat számát gyűjti össze, eddig még nem hallott 2 új track-kel kiegészítve, összesen közel 80 percben, 17 dallal. A CD tokjában helyet kap egy 4 lapos kis "szövegkönyv" is, amelyben a dalok szövege hallgatás közben olvashatóvá válik - mint a régi szép időkben! A kiadvány tracklist-je és a rendelési lehetőség a kiadónk honlapján megtekinthető IDE kattintva!Kötéltánc 2015 (AFC átdolgozás) (2015. április 26.)

Egy merész átdolgozással köszöntjük a tavaszt, hiszen a stílusunktól teljesen távol álló Anti Fitness Club punk/rock zenekar, "Kötéltánc" című számát formáltuk saját hangzásunkra, amelyhez egy szöveges (lyrics) videót is készítettünk. A videó ill. a dal kizárólag a hivatalos youtube csatornánkon elérhető, letölthető formátumban nem tesszük közzé! Kattints IDE és hallgasd meg te is! 

További oldalak

Előző 2 3 4 5 6 7 8 Következő