Főoldal

kiemelt híreink

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Új klip a láthatáron - #mintalegelején... (2018. július 11.)

Szombaton 2018. 07. 14-én új klippel jelentkezünk, ami már a 7. videóklipünk lesz. Igyekeztünk minden eddigi videónknál valami újat hozni a korábbiakhoz képest és ez most is így lesz! Az új klipet 100%-ban privát felvételekből ollóztuk össze, amit azt jelenti, hogy semmi nem lett előre eltervezve, megrendezve, sem a helyszínek, sem a ruhák, a film minden kockáját az élet írta. "Egyszerű" életképeket vágtunk össze nektek, ezzel garantálva, hogy egy számotokra teljesen új arcunkat mutassuk be. A dal könnyed, amolyan nyári szinti-pop stílusban íródott, ami így az idei nyár felénél reméljük üdítően fog hatni rátok. Ami még érdekesség és amire büszkék is vagyunk, hogy a videó nulla költségvetéssel készült, azaz a felvételek elkészítésén túl, a vágást és minden egyéb utómunkát is mi magunk végeztünk el - most először. A videóról kedvcsinálóként egy előzetest is készítettünk, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Hírek

Plazmapop / Selection 2011-2015 (2015. május 20.)

Sokat kellett várnunk, dolgoznunk és küzdenünk, hogy ez a pillanat eljöjjön, de megérte! Hamarosan megjelenik az orosz-magyar Advoxya Records jóvoltából az első hivatalos Plazmabeat kiadvány - CD-n!
A "Plazmapop Selection 2011-2015' egy válogatás, vagy "Best of" album, amely az elmúlt évek legjobb 15 Plazmabeat számát gyűjti össze, eddig még nem hallott 2 új track-kel kiegészítve, összesen közel 80 percben, 17 dallal. A CD tokjában helyet kap egy 4 lapos kis "szövegkönyv" is, amelyben a dalok szövege hallgatás közben olvashatóvá válik - mint a régi szép időkben! A kiadvány tracklist-je és a rendelési lehetőség a kiadónk honlapján megtekinthető IDE kattintva!Kötéltánc 2015 (AFC átdolgozás) (2015. április 26.)

Egy merész átdolgozással köszöntjük a tavaszt, hiszen a stílusunktól teljesen távol álló Anti Fitness Club punk/rock zenekar, "Kötéltánc" című számát formáltuk saját hangzásunkra, amelyhez egy szöveges (lyrics) videót is készítettünk. A videó ill. a dal kizárólag a hivatalos youtube csatornánkon elérhető, letölthető formátumban nem tesszük közzé! Kattints IDE és hallgasd meg te is! "Argentínában is hódít a magyar csapat!" (2015. február 11.)

"Soha nem hallottam még zenét ezen a gyönyörű nyelven, szebb mint a német, legalábbis a fonetikus zenét illetően, amit majdnem 10 különféle nyelven hallottam, de ez az első alkalom, hogy ezen a nyelven." Lemezkritika egyenesen Argentinából, amelyet a zene.hu tett közzé! IDE kattintva elolvashatod a cikket a zene.hu tolmácsolásában, ITT pedig az eredeti cikket találod. Jó szórakozást!Plazmabeat & WM Music Distribution (2015. február 02.)

Leszerződtünk az ország legnívósabb digitális terjesztő cégéhez, a WM Music Distribution-höz. Ez azt jelenti, hogy mostantól több mint 150 legális, a világ legnívósabb letöltő oldalairól is elérhetőek az eddig megjelent albumaink! Ezek fizetős oldalak, így aki egy kicsit szeretne támogatni minket, az pár száz forintért letöltheti őket.
Nem kell aggódni, hiszen egy ideig még biztosan elérhetőek lesznek a honlapunkról is - teljesen ingyen - úgyhogy aki még nem töltötte le őket, pótolhatja!
Ez a cég terjeszti terjeszti többek közt a Punanny Massif, Tankcsapda, Oláh Gergő vagy éppen a P. Mobil friss kiadványait is.
Így kijelenthetjük, hogy felkerültünk a legnagyobbak közé a digitális polcokra!
IDE kattintva megnézhetitek, hogy ez a gyakorlatban milyen az itunes-on.Plazmabeat a világ legnagyobbjai közt! (2015. február 02.)

Egy orosz illetőségű szinti-pop zenei oldal összegyűjtötte a világ számos országában működő szinti-pop, electro-pop és hasonló műfajú zenészek, előadók karácsonyi vagy újévi jókívánságaikat, amelyek különböző közösségi oldalakon lettek publikálva, fotó, montázs vagy videó formájában. Az skála elég széles, hiszen USA, Németország, Dánia, Spanyolország, Svédország, Kanada, Egyesült Királyság, Norvégia, Szlovénia, Belgium és Ausztrália is szerepel rajta. Az előadók sora is nívós. Olyan előadók szerepelnek rajt, mint az Alphaville, Camouflage, Covenant, De/Vision, Depeche Mode, Duran Duran, Laibach, Leather Strip, Mesh, Pakt, Paul Van Dyk, Karl Bartos vagy épp az Erasure.
Miért érdekes, örömmel teli és egyben vicces is ez a cikk? Mert mi vagyunk, azaz a Plazmabeat az egyetlen magyar előadó a listán! Ki gondolta volna, hogy egy mikulás sapkás képnek is megvan a maga küldetése! IDE kattintva megnézheted te is!

További oldalak

Előző 2 3 4 5 6 7 8 Következő