Főoldal

kiemelt híreink

Utazók - Megjelenés! (2019. november 13.)

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy 3. albumunk, az "Utazók" November 27-től megvásárolható! A kiadónk honlapjáról már előrendelhető és megjelenés után, tőlünk is beszerezhető lesz korlátozott példányszámban.
Az album 14 dalt tartalmaz. Ezek közül 7 teljesen új dal lesz, de 7 dalt már ismerhettek a Youtube csatornánkról. Az album 69 percnyi játékidővel lát napvilágot és egyelőre csak CD-n fog megjelnni, majd jövő év elején digitális formában is. IDE kattintva elérhető a lemez megrendelő felülete és a teljes Tracklist.

Jön a 3. album! (2019. június 08.)

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!

 

Hírek

Megjelentünk CD-n! (2015. június 23.)

Örömmel tudatjuk veletek, hogy megjelent és már rendelhető első hivatalosan is kiadott CD-nk! A lemez korlátozott példányszámban tőlünk is megrendelhető, vagy egyenesen IDE kattintva, a kiadónk honlapjáról. IDE kattintva a Facebook oldalunkon egy kicsit jobban részletezzük a rendelés menetét és egy képet is láthattok a kiadványról. Mi nagyon boldogok vagyunk, reméljük Ti is!"CD-n a vasi duó négy éve" - Cikk a Vas Népében (2015. május 29.)

A mai napon, a kedvenc vasi napilapunk, a Vas Népe is beszámolt a hamarosan megjelenő CD kiadványunkról! A cikk IDE kattintva elolvasható a facebook oldalunkon. Köszönjük Vas Népe!

 Plazmapop / Selection 2011-2015 (2015. május 20.)

Sokat kellett várnunk, dolgoznunk és küzdenünk, hogy ez a pillanat eljöjjön, de megérte! Hamarosan megjelenik az orosz-magyar Advoxya Records jóvoltából az első hivatalos Plazmabeat kiadvány - CD-n!
A "Plazmapop Selection 2011-2015' egy válogatás, vagy "Best of" album, amely az elmúlt évek legjobb 15 Plazmabeat számát gyűjti össze, eddig még nem hallott 2 új track-kel kiegészítve, összesen közel 80 percben, 17 dallal. A CD tokjában helyet kap egy 4 lapos kis "szövegkönyv" is, amelyben a dalok szövege hallgatás közben olvashatóvá válik - mint a régi szép időkben! A kiadvány tracklist-je és a rendelési lehetőség a kiadónk honlapján megtekinthető IDE kattintva!Kötéltánc 2015 (AFC átdolgozás) (2015. április 26.)

Egy merész átdolgozással köszöntjük a tavaszt, hiszen a stílusunktól teljesen távol álló Anti Fitness Club punk/rock zenekar, "Kötéltánc" című számát formáltuk saját hangzásunkra, amelyhez egy szöveges (lyrics) videót is készítettünk. A videó ill. a dal kizárólag a hivatalos youtube csatornánkon elérhető, letölthető formátumban nem tesszük közzé! Kattints IDE és hallgasd meg te is! "Argentínában is hódít a magyar csapat!" (2015. február 11.)

"Soha nem hallottam még zenét ezen a gyönyörű nyelven, szebb mint a német, legalábbis a fonetikus zenét illetően, amit majdnem 10 különféle nyelven hallottam, de ez az első alkalom, hogy ezen a nyelven." Lemezkritika egyenesen Argentinából, amelyet a zene.hu tett közzé! IDE kattintva elolvashatod a cikket a zene.hu tolmácsolásában, ITT pedig az eredeti cikket találod. Jó szórakozást!

További oldalak

Előző 2 3 4 5 6 7 8 Következő