Főoldal

kiemelt híreink

Utazók - Megjelenés! (2019. november 13.)

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy 3. albumunk, az "Utazók" November 27-től megvásárolható! A kiadónk honlapjáról már előrendelhető és megjelenés után, tőlünk is beszerezhető lesz korlátozott példányszámban.
Az album 14 dalt tartalmaz. Ezek közül 7 teljesen új dal lesz, de 7 dalt már ismerhettek a Youtube csatornánkról. Az album 69 percnyi játékidővel lát napvilágot és egyelőre csak CD-n fog megjelnni, majd jövő év elején digitális formában is. IDE kattintva elérhető a lemez megrendelő felülete és a teljes Tracklist.

Jön a 3. album! (2019. június 08.)

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!

 

Hírek

A Dal 2016 - Az Eurovíziós dalfesztivál! (2015. november 14.)

Idén is  beneveztünk a "Dal" c. versenyre. A "Dal" egy többrészes show-műsor, melynek keretén belül a nézők és a szakmai zsűri kiválasztja, hogy ki képviselje Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezuttal a legújabb, eddig még be nem mutatott dallal neveztünk, amihez az új videóklipünket is forgattuk. Szurkoljatok nekünk, hiszen a gondolatnak teremtő ereje van!Új videóklip a láthatáron! (2015. november 14.)

Leforgattuk legújabb, egész pontoasan a 4. videóklipünket, amely egy eddig be nem mutatott dalunkhoz készült. A videó két szálon fog futni, egy műtermi és egy szabadtéri környezetben. A videóban két kedves "ismerősünk" is közreműködött, amely személyek kiléte egyelőre maradjon titokban és akik nagyban meghatározzák a klip milyenségét. A terveink szerint még a 2015-ös évben nyilvánosságra fogjuk hozni a dalt és a klipet is.Unique - Magadban keresd / Plazmabeat remix (2015. augusztus 13.)

Óriás megtiszteltetés ért minket, hiszen az ország legeredményesebb szintipop együttesének, a Unique felkérésére készíthettünk remixet, a Magadban keresd c. új számukhoz! IDE kattintva ízelítőt kaphattok a remixből, ITT pedig akár meg is vásárolhatjátok digitális formában a teljes kislemezt. Jó hallgatózást!Synth My Mind - Válogatás Dél Amerikából (2015. július 25.)

Nemrég Dél-Amerikából kaptunk egy meghívást, hogy szerepeljünk egy digitális szinti pop válogatáson, sok más országból érkező szinti-pop együttes társaságában. Természetesen igent mondtunk.
Ennek eredményeként az előkelő 4. helyet kapta a "Keresem a szavakat" c. számunk a 17 számos válogatáson, amely természetesen az egyetlen magyar nyelvű dal a kiadványon.
A kiadvány IDE kattintva online is hallgatható és le is tölthető! Jó szórakozást kívánunk hozzá!"A Plazmabeat megcsinálta" - Cikk a zene.hu-n (2015. június 29.)

A kedvenc zenei lapunk, ami mellesleg a legnívósabb is, beszámolt az új CD-nk megjelenéséről! Kattints IDE és olvasd el a velünk készült riportot a zene.hu oldalán!

További oldalak

Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő