Főoldal

kiemelt híreink

Hungarian Synthpop Allstars (2020. március 14.)

Már előrendelhető az első Hungarian Synthpop Allstars CD - válogatásalbum, amelynek mi voltunk az ötletgazdái és részben producerei is. A kiaványon 19, eddig még be nem mutatott új dal és remix kapott helyet, amelyet kizárólag magyar szintipop zenekarok hoztak létre. Természetesen mi is készítettünk rá egy dalt, amely a "Mától holtomiglan" címet kapta. A lemez március 31-én jelenik meg hivatalosan, amelyet kiadónk honlapjáról IDE kattintva érhettek el, vagy a legnagyobb német synthpop/electro zenei webáruház, a poponaut.de oldaláról is, IDE kattintva. A kiadvány digitális formában is elérhető lesz, de erre még egy kicsit várni kell. Ennek a felülete IDE kattintva lesz majd elérhető. Hajrá Hungarian Synthpop Allstars!

Utazók - Megjelenés! (2019. november 13.)

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy 3. albumunk, az "Utazók" November 27-től megvásárolható! A kiadónk honlapjáról már előrendelhető és megjelenés után, tőlünk is beszerezhető lesz korlátozott példányszámban.
Az album 14 dalt tartalmaz. Ezek közül 7 teljesen új dal lesz, de 7 dalt már ismerhettek a Youtube csatornánkról. Az album 69 percnyi játékidővel lát napvilágot és egyelőre csak CD-n fog megjelnni, majd jövő év elején digitális formában is. IDE kattintva elérhető a lemez megrendelő felülete és a teljes Tracklist.

Hírek

Új év - új klip! (2016. január 01.)

Elkészült legújabb klipünk, amely a "Bárcsak ott lehettem volna" címet kapta! IDE kattintva elérhető a Youtube csatronánkon. Jó szórakozást és egyben Boldog új évet kívánunk minden új és régi barátunknak!A Dal 2016 - Az Eurovíziós dalfesztivál! (2015. november 14.)

Idén is  beneveztünk a "Dal" c. versenyre. A "Dal" egy többrészes show-műsor, melynek keretén belül a nézők és a szakmai zsűri kiválasztja, hogy ki képviselje Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezuttal a legújabb, eddig még be nem mutatott dallal neveztünk, amihez az új videóklipünket is forgattuk. Szurkoljatok nekünk, hiszen a gondolatnak teremtő ereje van!Új videóklip a láthatáron! (2015. november 14.)

Leforgattuk legújabb, egész pontoasan a 4. videóklipünket, amely egy eddig be nem mutatott dalunkhoz készült. A videó két szálon fog futni, egy műtermi és egy szabadtéri környezetben. A videóban két kedves "ismerősünk" is közreműködött, amely személyek kiléte egyelőre maradjon titokban és akik nagyban meghatározzák a klip milyenségét. A terveink szerint még a 2015-ös évben nyilvánosságra fogjuk hozni a dalt és a klipet is.Unique - Magadban keresd / Plazmabeat remix (2015. augusztus 13.)

Óriás megtiszteltetés ért minket, hiszen az ország legeredményesebb szintipop együttesének, a Unique felkérésére készíthettünk remixet, a Magadban keresd c. új számukhoz! IDE kattintva ízelítőt kaphattok a remixből, ITT pedig akár meg is vásárolhatjátok digitális formában a teljes kislemezt. Jó hallgatózást!Synth My Mind - Válogatás Dél Amerikából (2015. július 25.)

Nemrég Dél-Amerikából kaptunk egy meghívást, hogy szerepeljünk egy digitális szinti pop válogatáson, sok más országból érkező szinti-pop együttes társaságában. Természetesen igent mondtunk.
Ennek eredményeként az előkelő 4. helyet kapta a "Keresem a szavakat" c. számunk a 17 számos válogatáson, amely természetesen az egyetlen magyar nyelvű dal a kiadványon.
A kiadvány IDE kattintva online is hallgatható és le is tölthető! Jó szórakozást kívánunk hozzá!

További oldalak

Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő