Főoldal

kiemelt híreink

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Új klip a láthatáron - #mintalegelején... (2018. július 11.)

Szombaton 2018. 07. 14-én új klippel jelentkezünk, ami már a 7. videóklipünk lesz. Igyekeztünk minden eddigi videónknál valami újat hozni a korábbiakhoz képest és ez most is így lesz! Az új klipet 100%-ban privát felvételekből ollóztuk össze, amit azt jelenti, hogy semmi nem lett előre eltervezve, megrendezve, sem a helyszínek, sem a ruhák, a film minden kockáját az élet írta. "Egyszerű" életképeket vágtunk össze nektek, ezzel garantálva, hogy egy számotokra teljesen új arcunkat mutassuk be. A dal könnyed, amolyan nyári szinti-pop stílusban íródott, ami így az idei nyár felénél reméljük üdítően fog hatni rátok. Ami még érdekesség és amire büszkék is vagyunk, hogy a videó nulla költségvetéssel készült, azaz a felvételek elkészítésén túl, a vágást és minden egyéb utómunkát is mi magunk végeztünk el - most először. A videóról kedvcsinálóként egy előzetest is készítettünk, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Hírek

Unique - Magadban keresd / Plazmabeat remix (2015. augusztus 13.)

Óriás megtiszteltetés ért minket, hiszen az ország legeredményesebb szintipop együttesének, a Unique felkérésére készíthettünk remixet, a Magadban keresd c. új számukhoz! IDE kattintva ízelítőt kaphattok a remixből, ITT pedig akár meg is vásárolhatjátok digitális formában a teljes kislemezt. Jó hallgatózást!Synth My Mind - Válogatás Dél Amerikából (2015. július 25.)

Nemrég Dél-Amerikából kaptunk egy meghívást, hogy szerepeljünk egy digitális szinti pop válogatáson, sok más országból érkező szinti-pop együttes társaságában. Természetesen igent mondtunk.
Ennek eredményeként az előkelő 4. helyet kapta a "Keresem a szavakat" c. számunk a 17 számos válogatáson, amely természetesen az egyetlen magyar nyelvű dal a kiadványon.
A kiadvány IDE kattintva online is hallgatható és le is tölthető! Jó szórakozást kívánunk hozzá!"A Plazmabeat megcsinálta" - Cikk a zene.hu-n (2015. június 29.)

A kedvenc zenei lapunk, ami mellesleg a legnívósabb is, beszámolt az új CD-nk megjelenéséről! Kattints IDE és olvasd el a velünk készült riportot a zene.hu oldalán!Megjelentünk CD-n! (2015. június 23.)

Örömmel tudatjuk veletek, hogy megjelent és már rendelhető első hivatalosan is kiadott CD-nk! A lemez korlátozott példányszámban tőlünk is megrendelhető, vagy egyenesen IDE kattintva, a kiadónk honlapjáról. IDE kattintva a Facebook oldalunkon egy kicsit jobban részletezzük a rendelés menetét és egy képet is láthattok a kiadványról. Mi nagyon boldogok vagyunk, reméljük Ti is!"CD-n a vasi duó négy éve" - Cikk a Vas Népében (2015. május 29.)

A mai napon, a kedvenc vasi napilapunk, a Vas Népe is beszámolt a hamarosan megjelenő CD kiadványunkról! A cikk IDE kattintva elolvasható a facebook oldalunkon. Köszönjük Vas Népe!

 

További oldalak

Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő