Főoldal

kiemelt híreink

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Új klip a láthatáron - #mintalegelején... (2018. július 11.)

Szombaton 2018. 07. 14-én új klippel jelentkezünk, ami már a 7. videóklipünk lesz. Igyekeztünk minden eddigi videónknál valami újat hozni a korábbiakhoz képest és ez most is így lesz! Az új klipet 100%-ban privát felvételekből ollóztuk össze, amit azt jelenti, hogy semmi nem lett előre eltervezve, megrendezve, sem a helyszínek, sem a ruhák, a film minden kockáját az élet írta. "Egyszerű" életképeket vágtunk össze nektek, ezzel garantálva, hogy egy számotokra teljesen új arcunkat mutassuk be. A dal könnyed, amolyan nyári szinti-pop stílusban íródott, ami így az idei nyár felénél reméljük üdítően fog hatni rátok. Ami még érdekesség és amire büszkék is vagyunk, hogy a videó nulla költségvetéssel készült, azaz a felvételek elkészítésén túl, a vágást és minden egyéb utómunkát is mi magunk végeztünk el - most először. A videóról kedvcsinálóként egy előzetest is készítettünk, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Hírek

Fellépünk az A38-on! (2016. február 16.)

Február 19-én Budapesten az A38 hajón fogunk fellépni a "Black Nail Cabaret" és az "Apsürde" együttes társaságában. Az esemény apropóját az adja, hogy a méltán népszerű és legendás budapesti 101 klub a 20. születésnapját ünnepli. Úgy gondoljuk, hogy maga a rendezvény, a fellépők és a helyszín kombinációjának köszönhetően kijelenthetjük, hogy óriási mérföldkőhöz érkeztünk a Plazmabeat életében. Az már csak hab a tortán, hogy a fellépésekről Tv felvétel is készül, így esélyes, hogy az is láthatja, aki otthon maradt. Akinek még nincs programja, az feltétlenül jöjjön el, mert ez lesz az a buli, ami megismételhetetlen és amit kár lenne kihagyni! Az eseményhez ITT tudsz csatlakozni, a rendezvény flyer-jét pedig ITT láthatod! Szeretettel várunk Téged is!Média megjelenések! (2016. január 14.)

Az új klipünk kapcsán, több internetes oldal ill. egy napilap is írt rólunk. Ezeket szedtük most csokorba: Az ország legsikeresebb zenei oldala, a zene.hu cikkjét IDE kattintva érhetitek el, a Vas Népe napilap online változata ITT érhető el és ennek kézzel fogható újság változata ITT látható. A nyugat.hu írása pedig ITT található. Jó szórakozást!Új év - új klip! (2016. január 01.)

Elkészült legújabb klipünk, amely a "Bárcsak ott lehettem volna" címet kapta! IDE kattintva elérhető a Youtube csatronánkon. Jó szórakozást és egyben Boldog új évet kívánunk minden új és régi barátunknak!A Dal 2016 - Az Eurovíziós dalfesztivál! (2015. november 14.)

Idén is  beneveztünk a "Dal" c. versenyre. A "Dal" egy többrészes show-műsor, melynek keretén belül a nézők és a szakmai zsűri kiválasztja, hogy ki képviselje Magyarországot a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezuttal a legújabb, eddig még be nem mutatott dallal neveztünk, amihez az új videóklipünket is forgattuk. Szurkoljatok nekünk, hiszen a gondolatnak teremtő ereje van!Új videóklip a láthatáron! (2015. november 14.)

Leforgattuk legújabb, egész pontoasan a 4. videóklipünket, amely egy eddig be nem mutatott dalunkhoz készült. A videó két szálon fog futni, egy műtermi és egy szabadtéri környezetben. A videóban két kedves "ismerősünk" is közreműködött, amely személyek kiléte egyelőre maradjon titokban és akik nagyban meghatározzák a klip milyenségét. A terveink szerint még a 2015-ös évben nyilvánosságra fogjuk hozni a dalt és a klipet is.

További oldalak

Előző 1 2 3 4 5 6 Következő