Főoldal

kiemelt híreink

Utazók - Megjelenés! (2019. november 13.)

Hivatalosan is bejelenthetjük, hogy 3. albumunk, az "Utazók" November 27-től megvásárolható! A kiadónk honlapjáról már előrendelhető és megjelenés után, tőlünk is beszerezhető lesz korlátozott példányszámban.
Az album 14 dalt tartalmaz. Ezek közül 7 teljesen új dal lesz, de 7 dalt már ismerhettek a Youtube csatornánkról. Az album 69 percnyi játékidővel lát napvilágot és egyelőre csak CD-n fog megjelnni, majd jövő év elején digitális formában is. IDE kattintva elérhető a lemez megrendelő felülete és a teljes Tracklist.

Jön a 3. album! (2019. június 08.)

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!

 

Hírek

Már elérhető az új klipünk! (2016. június 17.)

Már elérhető a hivatalos youtube csatornánkon a legújabb videóklipük, amely az "Új élmény" címet kapta. IDE kattintva megnézhetitek! Jó szórakozást!Új élmény - Az új videoklip (2016. június 13.)

Elkészítettük legújabb videóklipünket, amelyet 2016. 06.17. 17:00h-kor hozunk nyilvánosságra a hivatalos youtube csatornánkon! Igazi nyári hangulatú dalra és videóra számíthattok, amely talán kissé szokatlan lesz tőlünk, de úgy gondoltuk megmutatjuk ezt az oldalunkat is. A videó előzetesét IDE kattintva láthatjátok!Fellépünk az A38-on! (2016. február 16.)

Február 19-én Budapesten az A38 hajón fogunk fellépni a "Black Nail Cabaret" és az "Apsürde" együttes társaságában. Az esemény apropóját az adja, hogy a méltán népszerű és legendás budapesti 101 klub a 20. születésnapját ünnepli. Úgy gondoljuk, hogy maga a rendezvény, a fellépők és a helyszín kombinációjának köszönhetően kijelenthetjük, hogy óriási mérföldkőhöz érkeztünk a Plazmabeat életében. Az már csak hab a tortán, hogy a fellépésekről Tv felvétel is készül, így esélyes, hogy az is láthatja, aki otthon maradt. Akinek még nincs programja, az feltétlenül jöjjön el, mert ez lesz az a buli, ami megismételhetetlen és amit kár lenne kihagyni! Az eseményhez ITT tudsz csatlakozni, a rendezvény flyer-jét pedig ITT láthatod! Szeretettel várunk Téged is!Média megjelenések! (2016. január 14.)

Az új klipünk kapcsán, több internetes oldal ill. egy napilap is írt rólunk. Ezeket szedtük most csokorba: Az ország legsikeresebb zenei oldala, a zene.hu cikkjét IDE kattintva érhetitek el, a Vas Népe napilap online változata ITT érhető el és ennek kézzel fogható újság változata ITT látható. A nyugat.hu írása pedig ITT található. Jó szórakozást!Új év - új klip! (2016. január 01.)

Elkészült legújabb klipünk, amely a "Bárcsak ott lehettem volna" címet kapta! IDE kattintva elérhető a Youtube csatronánkon. Jó szórakozást és egyben Boldog új évet kívánunk minden új és régi barátunknak!

További oldalak

Előző 1 2 3 4 5 6 Következő