Főoldal

kiemelt híreink

Jön a 3. album! (2019. június 08.)

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!

 

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Hírek

"A pillanat ihlette" - A Vas Népe napilapban (2013. október 10.)

A mai napon egy terjedelmes cikk jelent meg rólunk Vas megye kiemelkedő napilapjában, a Vas Népében ill. ennek online változatában. Az internetes tartalom IDE kattintva, a napilapban megjelent nyomtatott cikk IDE kattintva a facebook profilunkban olvasható. Kellemes olvasgatást!"Érdekes dal a Plazmabeattől" - Cikk a zene.hu-n! (2013. október 08.)

Egy újabb cikk jelent meg rólunk az ország legnépszerűbb zenei weboldalán, amely röviden összefoglalja az elmúlt egy év legfontosabb eseményeit a munkásságainkkal kapcsolatban. IDE kattintva elolvashatjátok a cikket a zene.hu-n. Kellemes böngészést!Riport a Nyugat rádió 88.4-en! (2013. szeptember 26.)

2013. 09.30.-án (hétfőn) a Nyugat rádióban beszélgetünk az új "Ráncok" c. dalunkról ill. videóklipünkről.
Betekintünk a kulisszák mögé és sok érdekes infót megosztunk a klip készítésével kapcsolatban, úgyhogy kattintsatok majd IDE, vagy tekerjetek a 88.4-re, hétfőn 17 órakor!Ráncok / Official klip - Megjelent! (2013. szeptember 20.)

Kedves barátaink! Örömmel tudatjuk, hogy már megtekinthető a "Ráncok" videóklipünk a youtube csatornánkon. IDE kattintva nézhető! Jó szórakozást kívánunk!Ráncok - Klippremier hamarosan! (2013. szeptember 17.)

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült második videóklipünk, amelyet a "Ráncok" c. dalunkhoz forgattuk. A filmet 2013. 09. 20.-án tesszük nyilvánossá a youtube csatornánkon, de addig is kedvcsinálóként IDE kattintva egy kis előzetest láthattok belőle! Jó szórakozást!

További oldalak

Előző 7 8 9 10 11 12 13 Következő