Főoldal

kiemelt híreink

#mintalegelején - Az új klip már elérhető! (2018. július 15.)

Ahogy ígértük, megjelent legújabb klipünk, amely IDE kattintva a youtube csatornánkon elérhető! Jó szórakozást!

Új klip a láthatáron - #mintalegelején... (2018. július 11.)

Szombaton 2018. 07. 14-én új klippel jelentkezünk, ami már a 7. videóklipünk lesz. Igyekeztünk minden eddigi videónknál valami újat hozni a korábbiakhoz képest és ez most is így lesz! Az új klipet 100%-ban privát felvételekből ollóztuk össze, amit azt jelenti, hogy semmi nem lett előre eltervezve, megrendezve, sem a helyszínek, sem a ruhák, a film minden kockáját az élet írta. "Egyszerű" életképeket vágtunk össze nektek, ezzel garantálva, hogy egy számotokra teljesen új arcunkat mutassuk be. A dal könnyed, amolyan nyári szinti-pop stílusban íródott, ami így az idei nyár felénél reméljük üdítően fog hatni rátok. Ami még érdekesség és amire büszkék is vagyunk, hogy a videó nulla költségvetéssel készült, azaz a felvételek elkészítésén túl, a vágást és minden egyéb utómunkát is mi magunk végeztünk el - most először. A videóról kedvcsinálóként egy előzetest is készítettünk, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

Hírek

"Érdekes dal a Plazmabeattől" - Cikk a zene.hu-n! (2013. október 08.)

Egy újabb cikk jelent meg rólunk az ország legnépszerűbb zenei weboldalán, amely röviden összefoglalja az elmúlt egy év legfontosabb eseményeit a munkásságainkkal kapcsolatban. IDE kattintva elolvashatjátok a cikket a zene.hu-n. Kellemes böngészést!Riport a Nyugat rádió 88.4-en! (2013. szeptember 26.)

2013. 09.30.-án (hétfőn) a Nyugat rádióban beszélgetünk az új "Ráncok" c. dalunkról ill. videóklipünkről.
Betekintünk a kulisszák mögé és sok érdekes infót megosztunk a klip készítésével kapcsolatban, úgyhogy kattintsatok majd IDE, vagy tekerjetek a 88.4-re, hétfőn 17 órakor!Ráncok / Official klip - Megjelent! (2013. szeptember 20.)

Kedves barátaink! Örömmel tudatjuk, hogy már megtekinthető a "Ráncok" videóklipünk a youtube csatornánkon. IDE kattintva nézhető! Jó szórakozást kívánunk!Ráncok - Klippremier hamarosan! (2013. szeptember 17.)

Örömmel jelentjük be, hogy elkészült második videóklipünk, amelyet a "Ráncok" c. dalunkhoz forgattuk. A filmet 2013. 09. 20.-án tesszük nyilvánossá a youtube csatornánkon, de addig is kedvcsinálóként IDE kattintva egy kis előzetest láthattok belőle! Jó szórakozást!Megjelent - Keresem az utam 2013. (2013. augusztus 17.)

Mától letölthető Ákos - Keresem az utam c. dalának az általunk értelmezett 2013-as változata.
A dalt - ahogy azt korábban már megírtuk - egy rádiós versenyre készítettük és egy a rádió által fekínált, 100 dalt tartalmazó listából választottuk ki.
Mivel a verseny miatt már feldolgozás kategóriában rádiós bemutatásra ill. nyilvánosságra került, úgy gondoltuk, hogy jobb ha ezt is egy önálló kiadványként közkinccsé tesszük.
A kiadvány "Letöltések" menüpont alatt ingyenesen letölthető.
Jó szórakozást kívánunk!

További oldalak

Előző 7 8 9 10 11 12 13 Következő