Főoldal

kiemelt híreink

Hírek utólag (2021. július 03.)

Kissé hanyagoltuk az utóbbi időben a honlapot, mert az aktuális infókat a Facebook segítségével könyebben juttatjuk el hozzátok. Most egyetlen hír formájában mellékeljük a lemaradt posztokat:
- 2020 áprilisában közös éneklésre hívtak meg minket és Szombathely énekeseit, színészeit és ismert arcait, hogy egy nagy produkcióval erőt adjunk a karantén miatt kialakult helyzetben. Kattints IDE és nézd meg a youtube-on.
- 2020 májusában a Sideline magazin írt egy kritikát az Utazók c. albumunkról, amelyet ITT tudtok elolvasni.
- 2020 júniusban a recorder oldalán jelent meg egy kis információ az általunk megálmodott HSA válogatásról. IDE kattintva elérhető a cikk.
- 2020 augusztusában 8 hazai szintipop előadó társaságában dolgoztuk fel a The Beloved - Sweet Harmony c. számát. A dal a recorderen debütált, IDE kattintva elérhető.
- 2020 szeptemberében jelent meg Ian - Egy másik életben c. első albuma. Az "Én és a magány" című dalban Niki énekel ill. egy remixet is készítettünk a "Mindhalálig szerelem" c. dalhoz. Az előzetes IDE kattintva érhető el.
- 2020 novemberben jelent meg a Vainerz új kislemeze az "Inspiration", amelyre mi is készítettünk egy remixet. IDE kattintva elérhető.
- 2021 januárjában jelent meg egy a Clayfeet zenekarnak korábban készített remixünk egy 5 lemezes cd kiadványon. A remix IDE kattintva egy videó formájában elérhető a youtube-on.
- 2021 áprilisban az index.hu-n jelent meg egy cikk a szombathelyi emlékműről, amely kapcsán a Bárcsak ott lehettem volna c. klipünk is beszúrásra került a cikk végére, mivel ezen a helyszínen forgattuk. A cikk ITT elérhető.
- 2021 szintén áprilisban Deego - Ne pazarold el c. karanténvideójában is szerepet kaptunk. ITT elérhető.
- Szerepeltünk a Depeche Mode - Az én szememmel c. hazai rajongói dokumentumfilmben, ám a film még nem lett hivatalosan bemutatva. Egy kis előzetes formájában betekintés nyerhető IDE kattintva.

Hungarian Synthpop Allstars (2020. március 14.)

Már előrendelhető az első Hungarian Synthpop Allstars CD - válogatásalbum, amelynek mi voltunk az ötletgazdái és részben producerei is. A kiaványon 19, eddig még be nem mutatott új dal és remix kapott helyet, amelyet kizárólag magyar szintipop zenekarok hoztak létre. Természetesen mi is készítettünk rá egy dalt, amely a "Mától holtomiglan" címet kapta. A lemez március 31-én jelenik meg hivatalosan, amelyet kiadónk honlapjáról IDE kattintva érhettek el, vagy a legnagyobb német synthpop/electro zenei webáruház, a poponaut.de oldaláról is, IDE kattintva. A kiadvány digitális formában is elérhető lesz, de erre még egy kicsit várni kell. Ennek a felülete IDE kattintva lesz majd elérhető. Hajrá Hungarian Synthpop Allstars!

Jön a 3. album!

feltöltve: 2019. június 08.

Közel 1 éve nem került fel friss hírünk... Nos, nem kell aggódni senkinek, hiszen lázasan készülünk az új, harmadik albumunkra. Terveink szerint 2019 szeptemberében fog megjelenni, de addig még bármi változhat, biztosat korai lenne mondanunk. Jó hír, hogy a kiadvány az Advoxya records gondozásában fog megjelenni CD formátumban, de természetesen digitális, azaz letölthető formában is elérető lesz az ismert oldalakon. Amint lesz friss hírünk a kiadványról, jelentkezünk! Köszönjük a támogatásotokat, türelmeteket!