Főoldal

kiemelt híreink

"80-as évek!" - 2017 első száma! (2017. február 09.)

Elkészítettük az idei év első Plazmabeat számát, amely a "80-as évek" címet kapta! A dalt ezúttal nem videóklip, hanem egy szöveges videó formájában publikáltuk! A dal IDE kattintva elérhető a youtube csatornánkon. Jó időutazást kívánunk!

Médiamegjelenések (2016. június 29.)

Az elmúlt hetekben jó néhány helyen írtak és beszéltek rólunk az új klipünk kapcsán, amelyeket összegyűjtöttük nektek. A zene.hu cikkjét ITT olvashatod, de a divatikon.hu is írt rólunk, az ő írásuk IDE kattintva érhető el. A nyugat.hu cikkje ITT található, a szeretlekmagyarország.hu pedig EZT írta rólunk. A Nyugat Rádió 88.4 beszélgetett is velünk, IDE kattintva meghallgathatod a youtube csatornánkon. Ezúton is köszönjük a felsorolt médiáknak! Jó szórakozást!

Hírek

"80-as évek!" - 2017 első száma! (2017. február 09.)

Elkészítettük az idei év első Plazmabeat számát, amely a "80-as évek" címet kapta! A dalt ezúttal nem videóklip, hanem egy szöveges videó formájában publikáltuk! A dal IDE kattintva elérhető a youtube csatornánkon. Jó időutazást kívánunk!Médiamegjelenések (2016. június 29.)

Az elmúlt hetekben jó néhány helyen írtak és beszéltek rólunk az új klipünk kapcsán, amelyeket összegyűjtöttük nektek. A zene.hu cikkjét ITT olvashatod, de a divatikon.hu is írt rólunk, az ő írásuk IDE kattintva érhető el. A nyugat.hu cikkje ITT található, a szeretlekmagyarország.hu pedig EZT írta rólunk. A Nyugat Rádió 88.4 beszélgetett is velünk, IDE kattintva meghallgathatod a youtube csatornánkon. Ezúton is köszönjük a felsorolt médiáknak! Jó szórakozást!Már elérhető az új klipünk! (2016. június 17.)

Már elérhető a hivatalos youtube csatornánkon a legújabb videóklipük, amely az "Új élmény" címet kapta. IDE kattintva megnézhetitek! Jó szórakozást!Új élmény - Az új videoklip (2016. június 13.)

Elkészítettük legújabb videóklipünket, amelyet 2016. 06.17. 17:00h-kor hozunk nyilvánosságra a hivatalos youtube csatornánkon! Igazi nyári hangulatú dalra és videóra számíthattok, amely talán kissé szokatlan lesz tőlünk, de úgy gondoltuk megmutatjuk ezt az oldalunkat is. A videó előzetesét IDE kattintva láthatjátok!Fellépünk az A38-on! (2016. február 16.)

Február 19-én Budapesten az A38 hajón fogunk fellépni a "Black Nail Cabaret" és az "Apsürde" együttes társaságában. Az esemény apropóját az adja, hogy a méltán népszerű és legendás budapesti 101 klub a 20. születésnapját ünnepli. Úgy gondoljuk, hogy maga a rendezvény, a fellépők és a helyszín kombinációjának köszönhetően kijelenthetjük, hogy óriási mérföldkőhöz érkeztünk a Plazmabeat életében. Az már csak hab a tortán, hogy a fellépésekről Tv felvétel is készül, így esélyes, hogy az is láthatja, aki otthon maradt. Akinek még nincs programja, az feltétlenül jöjjön el, mert ez lesz az a buli, ami megismételhetetlen és amit kár lenne kihagyni! Az eseményhez ITT tudsz csatlakozni, a rendezvény flyer-jét pedig ITT láthatod! Szeretettel várunk Téged is!

További oldalak

Előző 1 2 3 4 5 6 Következő