Főoldal

kiemelt híreink

Hírek utólag (2021. július 03.)

Kissé hanyagoltuk az utóbbi időben a honlapot, mert az aktuális infókat a Facebook segítségével könyebben juttatjuk el hozzátok. Most egyetlen hír formájában mellékeljük a lemaradt posztokat:
- 2020 áprilisában közös éneklésre hívtak meg minket és Szombathely énekeseit, színészeit és ismert arcait, hogy egy nagy produkcióval erőt adjunk a karantén miatt kialakult helyzetben. Kattints IDE és nézd meg a youtube-on.
- 2020 májusában a Sideline magazin írt egy kritikát az Utazók c. albumunkról, amelyet ITT tudtok elolvasni.
- 2020 júniusban a recorder oldalán jelent meg egy kis információ az általunk megálmodott HSA válogatásról. IDE kattintva elérhető a cikk.
- 2020 augusztusában 8 hazai szintipop előadó társaságában dolgoztuk fel a The Beloved - Sweet Harmony c. számát. A dal a recorderen debütált, IDE kattintva elérhető.
- 2020 szeptemberében jelent meg Ian - Egy másik életben c. első albuma. Az "Én és a magány" című dalban Niki énekel ill. egy remixet is készítettünk a "Mindhalálig szerelem" c. dalhoz. Az előzetes IDE kattintva érhető el.
- 2020 novemberben jelent meg a Vainerz új kislemeze az "Inspiration", amelyre mi is készítettünk egy remixet. IDE kattintva elérhető.
- 2021 januárjában jelent meg egy a Clayfeet zenekarnak korábban készített remixünk egy 5 lemezes cd kiadványon. A remix IDE kattintva egy videó formájában elérhető a youtube-on.
- 2021 áprilisban az index.hu-n jelent meg egy cikk a szombathelyi emlékműről, amely kapcsán a Bárcsak ott lehettem volna c. klipünk is beszúrásra került a cikk végére, mivel ezen a helyszínen forgattuk. A cikk ITT elérhető.
- 2021 szintén áprilisban Deego - Ne pazarold el c. karanténvideójában is szerepet kaptunk. ITT elérhető.
- Szerepeltünk a Depeche Mode - Az én szememmel c. hazai rajongói dokumentumfilmben, ám a film még nem lett hivatalosan bemutatva. Egy kis előzetes formájában betekintés nyerhető IDE kattintva.

Hungarian Synthpop Allstars (2020. március 14.)

Már előrendelhető az első Hungarian Synthpop Allstars CD - válogatásalbum, amelynek mi voltunk az ötletgazdái és részben producerei is. A kiaványon 19, eddig még be nem mutatott új dal és remix kapott helyet, amelyet kizárólag magyar szintipop zenekarok hoztak létre. Természetesen mi is készítettünk rá egy dalt, amely a "Mától holtomiglan" címet kapta. A lemez március 31-én jelenik meg hivatalosan, amelyet kiadónk honlapjáról IDE kattintva érhettek el, vagy a legnagyobb német synthpop/electro zenei webáruház, a poponaut.de oldaláról is, IDE kattintva. A kiadvány digitális formában is elérhető lesz, de erre még egy kicsit várni kell. Ennek a felülete IDE kattintva lesz majd elérhető. Hajrá Hungarian Synthpop Allstars!

Savaria DM Fan Club / Lemezbemutató koncert